Subscribe to HitelRSS

Lakás vásárlási Hitelek


Ezt a hitel fajtát, kizárólag lakás vásárlásra használhatja, vagyis hitelcélhoz kötött konstrukció. A megvásárolandó ingatlan lehet újépítésű vagy használt lakás/családi ház. A banki kölcsön szempontjából egy lényeges különbség van: az újépítésű lakásokat/házakat akár 100%-ban is megfinanszíroztathatjuk Önnek, míg a használt lakások/házak finanszírozhatóságát mindig az értékbecslés eredménye határozza meg.

Kapcsolatainkat felhasználva, tudunk Önnek segíteni a lakás/ház kiválasztásában(szerződéses kapcsolatban állunk ingatlant forgalmazó cégekkel), ügyvédeink megírják az adásvételi szerződést, és mi mindent elintézünk Ön helyett. Adminisztráljuk a kérelmi nyomtatványokat, kirendeljük az értékbecslőt, ügy intézünk a földhivatalban, tárgyalunk a bankban, és természetesen mindenről azonnal tájékoztatjuk Önt. A lehető legjobb döntést hozhatja meg segítségünkkel, hiszen minden folyamat előnyét és hátrányát tökéletesen ismerni fogja…mindezt anélkül, hogy időt és energiát fordítana bármilyen ügyintézésre.

Comments

One Response to “Lakás vásárlási Hitelek”

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. […] lakás építésére, építtetésére, bővítésére vagy lakótelek, lakás tulajdonjogának a megvásárlására […]Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!